Patata bravas

Se curata cartofii si se taie cuburi. Se fierb in apa cu sare pe 3/4, se arunca apa si cartofii se pun la prajit in mult ulei (de preferinta de maslin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • ulei
  • boia
  • sare
  • ketchup picant
  • maioneza cu usturoi

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cuburi. Se fierb in apa cu sare pe 3/4, se arunca apa si cartofii se pun la prajit in mult ulei (de preferinta de masline) pina se rumenesc.


Se servesc pudrati cu boia si sare si cu ketchup-ul picant si maioneza linga ei, a aperativ sau simpli.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci