(pentru 4 persoane) Pieptul de gasca se taie felii, se bate cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Miezul de paine se inmoaie in lapte si se scurge.
(pentru 4 persoane) Pieptul de gasca se taie felii, se bate cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Miezul de paine se inmoaie in lapte si se scurge. Pulpele de gasca dezosate se taie in bucati mici si se amesteca cu miezul de paine, verdeata si usturoiul. Compozitia se da prin masina de tocat, la sita fina.
Tocatura obtinuta se amesteca cu ouale, ardeiul gras taiat cuburi, sare si piper. Compozitia se intinde in straturi fine peste pieptul de gasca, se aseaza deasupra bucatile de broccoli, apoi se ruleaza.
Rulourile se pun intr-o tava cu grasime si se introduce la cuptor timp de 1 ora.
Tacamurile de gasca se fierb pana se obtine o cantitate de 300 ml. de supa concentrata. Se adauga untul si stafidele si se mai lasa la fiert inca 3 minute.
Rulourile de gasca se taie oblic, se aranjeaza pe un platou, pe foi de salata verde, cu garnitura de cartofi si sos de stafide.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii