Se caleste ceapa cu boiaua pana devine sticloasa; se adauga carnea de pui transata si, daca se poate, dezosata. Se fierbe la foc foarta mic. Cand car
Se caleste ceapa cu boiaua pana devine sticloasa; se adauga carnea de pui transata si, daca se poate, dezosata. Se fierbe la foc foarta mic. Cand carnea este in proprotie de 80% fiarta se adauga busuiocul, salvia, menta. Se finalizeaza fiertul, cu adaugarea de rigoare a orezului care a stat la inmuiat in apa calduta cel putin 20 min. Cand este aproape gata se adauga rosiile taiate rondele, ardei gras si gogosar. Ultima jumatate de ora se lasa la cuptor.
Se poate servi cald sau rece, dupa gust

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii