Pentru pireu de cartofi copti cu branza si sos alb se perie si se spala bine cartofii, apoi se pun la copt intr-o tava. Se scoate miezul (copt) si se trece prin masina de tocat.
Pentru pireu de cartofi copti cu branza si sos alb se perie si se spala bine cartofii, apoi se pun la copt intr-o tava. Se scoate miezul (copt) si se trece prin masina de tocat. Se prepara un sos alb: se incinge putin untul, se amesteca cu faina, se desface cu laptele si se fierbe pe foc pana se incheaga ca o crema. Acest sos se amesteca cu pireul si cu branza rasa. Se aseaza pireul intr-un vas de sticla care poate fi introdus la cuptor. Se fac doua adincituri in care se sparg ouale unul linga altul si se da la cuptor pana se fac ochiuri.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseParca nu este toamna daca nu pregatesc un desert cu mere, daca nu miroase in casa a scortisoara. Asa ca pentru acest week-end...
Placinta cu mere si nuca
Comentarii