Curatati cartofii de coaja, spalati-i puneti-i intregi la fiert in apa cu pi sare. Trebuie sa ii fierbeti-i pana cand incep sa crape si sa se sfarame
Curatati cartofii de coaja, spalati-i puneti-i intregi la fiert in apa cu pi sare.
Trebuie sa ii fierbeti-i pana cand incep sa crape si sa se sfarame. Scurgeti ap si cat sunt fierbinti, sfaramati cart<
fii cat mai marunt, pana obtineti un piure fin. Adaugati untul si amesteca sa se topeasca si sa obtineti un
piure omogen.
Cand untul s-a topit de tot, adaugati treptat laptele fierbinte.
La servire, presarati-l cu patrunjel tocat marunt.
Alte retete culinare gasiti aici:
Tocanita de mazare
Mazare cu pui
Mancare de soia
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii