Curatati cartofii de coaja, spalati-i puneti-i intregi la fiert in apa cu pi sare. Trebuie sa ii fierbeti-i pana cand incep sa crape si sa se sfarame
Curatati cartofii de coaja, spalati-i puneti-i intregi la fiert in apa cu pi sare.
Trebuie sa ii fierbeti-i pana cand incep sa crape si sa se sfarame. Scurgeti ap si cat sunt fierbinti, sfaramati cart<
fii cat mai marunt, pana obtineti un piure fin. Adaugati untul si amesteca sa se topeasca si sa obtineti un
piure omogen.
Cand untul s-a topit de tot, adaugati treptat laptele fierbinte.
La servire, presarati-l cu patrunjel tocat marunt.
Alte retete culinare gasiti aici:
Tocanita de mazare
Mazare cu pui
Mancare de soia
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii