Pentru a prepara aceasta reteta de placinte cu cartofi sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, cartofi, zahar, ou, drojdir, lapte, ulei.
Cartoful se fierbe, se lasa la racit si se da pe razatoare. Se amesteca cu faina si cu celelalte ingrediente.
Se face un aluat care se framanta pana nu mai este lipicios. Se intinde cu mana.
Se pune ulei la incins. Se pun placintele in uleiul incins si se reduce focul la jumatate.
Se pot servi cu branza rasa si smantana.
Alte retete recomandate:
Placinte de naut
Placinte flambate
Placintele prajite
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii