Placintele de cartofi cu sos

Cartofii se fierb in apa sarata, se curata si se zdrobesc. Se amesteca cu 2 galbenusuri, sare, piper, 2 linguri mustar, brinza rasa. Daca mai este nev

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 4 galbenuse
  • 4 linguri mustar iute
  • 10 linguri ulei
  • 160 g brinza de vaci
  • 8 linguri ulei de masline
  • o legatura patrunjel
  • 2 castraveti murati

Mod de preparare

Cartofii se fierb in apa sarata, se curata si se zdrobesc. Se amesteca cu 2 galbenusuri, sare, piper, 2 linguri mustar, brinza rasa. Daca mai este nevoie se adauga putina faina. Se fac placintele care se dau prin faina si se coc in ulei. Pentru sos se amesteca doua galbenusuri cu doua linguri mustar si uleiul de masline. Se pun castraveciorii murati, sare, piper, patrunjel verde tocat.
Placintelele se servesc cu sos

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci