Placintele de cartofi cu sos

Cartofii se fierb in apa sarata, se curata si se zdrobesc. Se amesteca cu 2 galbenusuri, sare, piper, 2 linguri mustar, brinza rasa. Daca mai este nev

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 4 galbenuse
  • 4 linguri mustar iute
  • 10 linguri ulei
  • 160 g brinza de vaci
  • 8 linguri ulei de masline
  • o legatura patrunjel
  • 2 castraveti murati

Mod de preparare

Cartofii se fierb in apa sarata, se curata si se zdrobesc. Se amesteca cu 2 galbenusuri, sare, piper, 2 linguri mustar, brinza rasa. Daca mai este nevoie se adauga putina faina. Se fac placintele care se dau prin faina si se coc in ulei. Pentru sos se amesteca doua galbenusuri cu doua linguri mustar si uleiul de masline. Se pun castraveciorii murati, sare, piper, patrunjel verde tocat.
Placintelele se servesc cu sos

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori