Platou de costite de porc cu vin

Intr-o farfurioara adanca se amesteca piperul macinat, mierea, uleiul. Se ung cu mana costitele cu acest sos si se lasa sa stea cateva min. sa intre p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg costite de porc
  • o lingura de supa de: piper picant {optional}
  • piper dulce
  • miere
  • ulei de masline
  • 300 ml vin
  • sare si patrunjel tocat

Mod de preparare

Intr-o farfurioara adanca se amesteca piperul macinat, mierea, uleiul. Se ung cu mana costitele cu acest sos si se lasa sa stea cateva min. sa intre putin in ele. Se aseaza costitele in cratita, se pune usturoi taiat bucatele mici, paharul cu vin si patrunjel. Se da la cuptor cca 30 minute.
Se servesc cu cartofi natur sau copti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori