Se alege un pui mediu, se curata, se spala si se fierbe o jumatate de ora. Se scoate si se lasa sa se raceasca. Miezul de paine veche, trei sferturi d
Se alege un pui mediu, se curata, se spala si se fierbe o jumatate de ora. Se scoate si se lasa sa se raceasca. Miezul de paine veche, trei sferturi din nuca si usturoiul se sfarima cu blenderul si se amesteca cu 2 pahare din apa in care a fiert puiul (racita in prealabil). Se mai amesteca 2 ture cu blenderul. Puiul racit se curata de piele si de oase si carnea se desface in fasii nu prea marunte. Fasiile de carne se combina cu amestecul din blender. (Daca amestecul iese prea gros se mai poate adauga 1/2 pahar din supa de pui). Se aseaza in tava de servit si pe deasupra se presara restul de nuca maruntita (nu pisata). In uleiul de masline incins usor se amesteca boiaua iute si se toarna uniform peste amestec. Cu muchia furculitei se fac santulete.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii