1. Se spala puiul intreg. 2. Se taie in doua, iar apoi se bate cu ciocanul de snitele cele doua jumatati pana cand se zdrobesc toate oasele. 3. Se pun
1. Se spala puiul intreg.
2. Se taie in doua, iar apoi se bate cu ciocanul de snitele cele doua jumatati pana cand se zdrobesc toate oasele.
3. Se pun jumatatile de pui intr-un castron si peste ele se pune ardeiul gras, ardeiul iute, usturoiul si jumatate din legatura de patrunjel. Verdeturile au fost tocate marunt in prealabil.
4. Se adauga apoi vinul, uleiul, coniacul, zeama de la o jumatate de lamaie, sare si piper dupa gust.
5. Se freaca bine jumatatile de pui pe toate partile cu acest bait, apoi se pun pe gratarul incins si se frig pana cand se rumenesc.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii