O masa de seara mai usoara, dar gustoasa si aromata.
Se taie cartofii felii si se fierb. Dupa aceea, se asaza intr-o tava, pe foaie de copt, se adauga sare, piper, oregano, rozmarin si orice alte condimente mai doriti. Se picura un pic de ulei peste cartofi. Se rade cascavalul. Dam la cuptorul preincalzit, cam 20 de minute, apoi se scoate tava, se adauga feliile de ardei rosu, apoi se da iar la cuptor,inca 10 minute (sau pana se fac aurii si crocanti). Se servesc cu salata. Pofta Buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii