Feniculul se taie pe lungime, apoise unge cu putin ulei si cu usturoiul pisat. Se tine pe grila aragazului 6-8 minute. Separat, se fierb cartofii, ap
Feniculul se taie pe lungime, apoise unge cu putin ulei si cu usturoiul pisat. Se tine pe grila aragazului 6-8 minute. Separat, se fierb cartofii, apoi se taie in doua.
Se amesteca feliile de fenicul cu cartofii, ouale fierte, taiate sferturi si rosiile maruntite. Se amesteca uleiul ramas cu zeama de lamaie, mustarul si vinul si se stropeste amestecul de mai sus.
Se serveste cu paine crocanta.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii