Feniculul se taie pe lungime, apoise unge cu putin ulei si cu usturoiul pisat. Se tine pe grila aragazului 6-8 minute. Separat, se fierb cartofii, ap
Feniculul se taie pe lungime, apoise unge cu putin ulei si cu usturoiul pisat. Se tine pe grila aragazului 6-8 minute. Separat, se fierb cartofii, apoi se taie in doua.
Se amesteca feliile de fenicul cu cartofii, ouale fierte, taiate sferturi si rosiile maruntite. Se amesteca uleiul ramas cu zeama de lamaie, mustarul si vinul si se stropeste amestecul de mai sus.
Se serveste cu paine crocanta.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii