Se curata cartofii de coaja,se taie cubulete,dupa care se pun la fiert 25 min. Intre timp se bat ouale foarte bine cu mixeru,se adauga brinza rasa pe
Se curata cartofii de coaja,se taie cubulete,dupa care se pun la fiert 25 min. Intre timp se bat ouale foarte bine cu mixeru,se adauga brinza rasa pe razatoare ,se adauga smintina +50gr unt,mararul tocat marunt se pune si el in compozitie si se incorporeaza cele 3 linguri de faina. Cartofii fierti se scurg ,se pun intr-un vas de iena pe care il tapetam cu cele 50gr unt. Compozitia obtinuta se pune deasupra cartofilor dupa care se da 45min la cuptor .
Se servesc calzi ,la nevoie se poate pune smintina.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii