Sufleu de cartofi

Se curata cartofii de coaja,se taie cubulete,dupa care se pun la fiert 25 min. Intre timp se bat ouale foarte bine cu mixeru,se adauga brinza rasa pe

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de cartofi
  • 100gr unt
  • 150gr smintina
  • 4oua
  • o legatura de marar
  • 3 linguri de faina
  • 250gr brinza telemea

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja,se taie cubulete,dupa care se pun la fiert 25 min. Intre timp se bat ouale foarte bine cu mixeru,se adauga brinza rasa pe razatoare ,se adauga smintina +50gr unt,mararul tocat marunt se pune si el in compozitie si se incorporeaza cele 3 linguri de faina. Cartofii fierti se scurg ,se pun intr-un vas de iena pe care il tapetam cu cele 50gr unt. Compozitia obtinuta se pune deasupra cartofilor dupa care se da 45min la cuptor .
Se servesc calzi ,la nevoie se poate pune smintina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori