Se spala bine cartofii, se sterg si uscati se dau la cuptor. Cind sint copti, se curata si se zdrobesc cu presa. Se freaca untul, se adauga galbenusur
Se spala bine cartofii, se sterg si uscati se dau la cuptor. Cind sint copti, se curata si se zdrobesc cu presa. Se freaca untul, se adauga galbenusurile, cartofii presati, brinza farimitata, zaharul, albusurile batute si putina sare. Se amesteca toate si se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se coace 30 min. la foc potrivit
Se rastoarna si se serveste cu smintina sau iaurt
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii