Sufleu dulce de cartofi

Se rad cartofii cruzi prin razatoare, se scurg de zeama, se amesteca cu untul topit pina se obtine o pasta consistenta. Se adauga galbenusurile frecat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 2-3 linguri unt
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • 100 g zahar pudra
  • coaja de lamiie
  • putin pesmet
  • 1/2 pahar smintina groasa

Mod de preparare

Se rad cartofii cruzi prin razatoare, se scurg de zeama, se amesteca cu untul topit pina se obtine o pasta consistenta. Se adauga galbenusurile frecate cu putina sare si cu zaharul pudra, coaja rasa de lamiie, pesmetul si smintina groasa. Se adauga la urma albusurile batute spuma, se toarna in forma unsa si se

coace la cuptor


Se serveste cald

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc