Tocana cazino

Ceapa si carnea se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga boia de ardei, faina dizolvata in 50 ml de apa, piper, sare, cartofi, mazare, supa de o

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • ceapa
  • ulei
  • cartofi
  • mazare
  • faina
  • oua
  • boia de ardei dulce
  • smantana
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • supa de oase

Mod de preparare

Ceapa si carnea se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga boia de ardei, faina dizolvata in 50 ml de apa, piper, sare, cartofi, mazare, supa de oase si se fierb cca 5 min, dupa care se adauga smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Cozonac Rosenkranz
1
Cozonac

Cozonac Rosenkranz

Cozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...

Cozonac Rosenkranz
Parteneri
Desert prajitura Fantezie
Bucataras.RO

Desert prajitura Fantezie

Este una din cele mai bune prajituri pe care le-am mancat in ultimul timp. Am vazut aceasta reteta scrisa undeva pe facebook,...

Desert prajitura Fantezie
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide