Se incinge ceaunul. Se pune in ceaun slanina la topit. Dupa ce slanina s-a topit se adauga ceapa taiata marunt si ardeii taiati cubulete. Se lasa la p
Se incinge ceaunul. Se pune in ceaun slanina la topit. Dupa ce slanina s-a topit se adauga ceapa taiata marunt si ardeii taiati cubulete. Se lasa la prajit ceapa si ardeii. Se adauga cartofii taiati in cuburi mari, se lasa tot la prajit. Se adauga boia, si dupa inca 5 min. suficienta apa cit sa acopere cartofii. La primul clocot se adauga patrunjelul si dupa care se mai lasa pe foc 2 clocote.
Se serveste cald. In functie de ceaun, cantitatile se modifica. Poate fi reincalzit pe un foc la aragaz daca e cazul dupa un timp.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii