Se incinge ceaunul. Se pune in ceaun slanina la topit. Dupa ce slanina s-a topit se adauga ceapa taiata marunt si ardeii taiati cubulete. Se lasa la p
Se incinge ceaunul. Se pune in ceaun slanina la topit. Dupa ce slanina s-a topit se adauga ceapa taiata marunt si ardeii taiati cubulete. Se lasa la prajit ceapa si ardeii. Se adauga cartofii taiati in cuburi mari, se lasa tot la prajit. Se adauga boia, si dupa inca 5 min. suficienta apa cit sa acopere cartofii. La primul clocot se adauga patrunjelul si dupa care se mai lasa pe foc 2 clocote.
Se serveste cald. In functie de ceaun, cantitatile se modifica. Poate fi reincalzit pe un foc la aragaz daca e cazul dupa un timp.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii