Peste ceapa calita se adauga carnea tocata cu satarul si se caleste 30 min.Se adauga sarea, piperul, bulionul, foile dafin si vinul. Se fierb inca 5 m
Peste ceapa calita se adauga carnea tocata cu satarul si se caleste 30 min.Se adauga sarea, piperul, bulionul, foile dafin si vinul. Se fierb inca 5 min.Se da putin la racorit dupa care se aduna grasimea.
Se serveste cu mamaliguta calda varza murata, gogosari la otet si muraturi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii