Se curata cartofii si se taie cuburi. Se toaca ceapa, se taie fasii baconul, apoi se curata si se taie in bucati ciupercile. Se incinge uleiul, apoi
Se curata cartofii si se taie cuburi. Se toaca ceapa, se taie fasii baconul, apoi se curata si se taie in bucati ciupercile. Se incinge uleiul, apoi se prajesc cuburile de cartofi aproximativ 10 minute. Se scot, apoi se pun deoparte. Se adauga in tigaie ceapa, baconul si se lasa la rumenit. Se pun ciupercile si se prajesc 5 minute. Se pun cartofii inapoi in tigaie si se sareaza, apoi pipereaza. Se bat ouale cu sare si piper, dupa care se toarna ouale peste compozitia de cartofi si se rumeneste la cuptor 15 minute.
Se serveste cu salata verde.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Legume la cuptor Cartofi la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsPlecand de la acceptiunea cuvantului GÓDINĂ, godine, s. f. (Reg.) Specie de pepene galben cu coaja lucioasă, m-am...
Tarta cu crema de vanilie si pepene galbenIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii