Pentru tortilla de patatas aveti nevoie doar de cartofi, oua si condimente.
Se curate cartofii, se taie in cubulete si se prajesc. Se scot apoi din ulei si se adauga peste ei ouale batute cu sare. Se pun din nou pe foc, iar dupa ce s-a facut oul se uniformizeaza compozitia cu o lingura, incat sa se formeze un aluat ca la clatite. Se lasa la rumenit pe o parte, apoi se intoarce pe cealalta, avand grija sa nu se rupa.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii