Ciupercile curatate se taie in felii subtiri, si se calesc pana se inmoaie impreuna cu ceapa razuita, intr-o lingura de untura. Se scot cocenii din a
Ciupercile curatate se taie in felii subtiri, si se calesc pana se inmoaie impreuna cu ceapa razuita, intr-o lingura de untura.
Se scot cocenii din ardei si se oparesc.
Orezul se caleste pe jumatate (nu aruncam zeama de pe orez).
Se amesteca orezul cu oul, se asezoneaza cu sare si piper apoi se umple ardeii cu acest amestec. (Nu prea indesat pentru ca orezul care se umfla poate crepa ardeii).
Ardeii se pun intr-o cratita, se toarna peste ei pasta de rosii subtiata cu zeama de pe orez, adaugam sare, piper, zahar, apoi se fierb pe foc moale pana ardeii se inmoaie.
Alte retete cu mancare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii