Ciupercile curatate se taie in felii subtiri, si se calesc pana se inmoaie impreuna cu ceapa razuita, intr-o lingura de untura. Se scot cocenii din a
Ciupercile curatate se taie in felii subtiri, si se calesc pana se inmoaie impreuna cu ceapa razuita, intr-o lingura de untura.
Se scot cocenii din ardei si se oparesc.
Orezul se caleste pe jumatate (nu aruncam zeama de pe orez).
Se amesteca orezul cu oul, se asezoneaza cu sare si piper apoi se umple ardeii cu acest amestec. (Nu prea indesat pentru ca orezul care se umfla poate crepa ardeii).
Ardeii se pun intr-o cratita, se toarna peste ei pasta de rosii subtiata cu zeama de pe orez, adaugam sare, piper, zahar, apoi se fierb pe foc moale pana ardeii se inmoaie.
Alte retete cu mancare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii