Daca sunteti amator de ciuperci, sigur aceasta reteta va va fi pe plac. Budinca din ciuperci este foarte gustoasa.
Ciupercile se curata si se spala in mai multe ape, apoi se toaca marunt. Se incinge untul si se caleste putin faina, stingandu-se cu lapte clocotit, turnat putin cate putin, amestecand in permanenta cu o lingura din lemn. Dupa ce s-a omogenizat, se ia de pe foc si se adauga ciupercile tocate, cu tot cu zeama scursa din ele, verdeata tocata marunt si putin piper. Se amesteca si se lasa sa se raceasca. Intre timp se separa galbenusurile. Se adauga in compozitie atunci cand aceasta s-a racit, impreuna cu cascavalul ras, amestecand pentru omogenizare. Albusurile se bat spuma si se adauga la compozitie, amestecand cu telul.
Se introduce vasul in cutorul incins, punandu-se intr-un alt vas, mai larg, cu apa fierbinte. Se lasa cam un sfert de ora, pana se incheaga bine.
Se serveste calduta.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramel"Tarte si placinte rumenite si iscusite"
Aperitiv tarta cu branza telemea
Comentarii