Alegeti ciuperci frumoase, spalati-le sub jet de apa rece si lasati-le sa se zvante pe un servet foarte curat. Separat, tocati fin piciorusele ciuperc
Alegeti ciuperci frumoase, spalati-le sub jet de apa rece si lasati-le sa se zvante pe un servet foarte curat. Separat, tocati fin piciorusele ciupercilor si rumeniti-le potrivit intr-un vas cu unt.
Adaugati in acest amestec branza de vaci dulce, marar, oua si sare.
Cu aceasta compozitie umpleti palariile ciupercilor si puneti peste fiecare cate un cub mic de unt. Dati vasul la cuptorul fierbinte pentru ca ciupercile umplute sa se rumeneasca potrivit.
Preparatul poate fi servit cald sau rece.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii