Se curata ciupercile, se spala si se oparesc cu apa fierbinte. Se pun pe sita ca sa se scurga apa, se taie bucatele mici, se sareaza si se prajesc in
Se curata ciupercile, se spala si se oparesc cu apa fierbinte. Se pun pe sita ca sa se scurga apa, se taie bucatele mici, se sareaza si se prajesc in unt. Cind sint aproape gata, se adauga faina, se amesteca, se toarna apoi smintina, se lasa sa dea un clocot si se rumenesc in cuptor (cine doreste presara ciupercile cu brinza rasa). Se pot gati cu smintina si ciuperci conservate. In cazul acesta se varsa saramura, se spala ciupercile, se taie si se prajesc. Apoi se procedeaza ca si cu ciupercile proaspete.
Cind se servesc la masa se presara cu patrunjel verde sau marar tocat marunt
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii