Spalati foarte bine ciupercile, zvantati-le, apoi cu degetele tasati lamelele de pe partea interioara a palariilor, intr-un vas de teflon, puneti juma
Spalati foarte bine ciupercile, zvantati-le, apoi cu degetele tasati lamelele de pe partea interioara a palariilor, intr-un vas de teflon, puneti jumatate din cantitatea de unt si, cand este fierbinte, adaugati faina si amestecati pana cand aceasta devine aurie.
Stingeti cu lapte dulce, cald, amestecand continuu
cu o spatula foarte curata de lemn pana cand sosul se ingroasa.
Adaugati cascavalul ras, galbenusurile unul cate unul si la urma albusurile batute spuma tare.
Ungeti o tava pentru cuptor cu unt in care asezati ciupercile, puneti in fiecare cate o lingura cu umplutura si presarati-le cu cascaval ras.
Dati vasul la cuptor, cu foc potrivit, pana cand preparatul se rumeneste frumos.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise La bogatia de legume gustoase este pacat sa nu faci o ciorba cu de toate. Daca mai pui si putina carnita de gust si mai...
Ciorba taraneasca de purcelPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii