Aluatul se framanta bine, apoi se intinde o foaie potrivit de groasa, care se impatureste in patru si se lasa deoparte o jumatate de ora. intre timp,
Aluatul se framanta bine, apoi se intinde o foaie potrivit de
groasa, care se impatureste in patru si se lasa deoparte o
jumatate de ora. intre timp, se prepara un sote de ciuperci,
condimentat cu putin piper, si in care se adauga patrunjelul
tocat marunt. Se intinde aluatul si se taie patratele mari,
care se vor umple cu ciuperci. Rulourile se asaza intr-o tava unsa, care se introduce in cuptor. Preparatul se serveste fierbinte. Aluatul mai poate fi umplut cu orice fel de zarzavat preparat sote.
Alte retete legume
Salata de varza rosie
Salata sfecla
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataTort Floare de Cireş cu glazură oglindă în culoarea florilor de cireş şi decoraţiuni de ciocolată făcute de...
Desert tort Floare de Cires, cu glazura oglindaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii