Curatati si spalati ciupercile, scurgeti-le de apa si taiati-le in bucati. incingeti intr-o tigaie uleiul si puneti ciupercile si feniculul taiat juli
Curatati si spalati ciupercile, scurgeti-le de apa si taiati-le in bucati. incingeti intr-o tigaie uleiul si puneti ciupercile si feniculul taiat julien. Presarati-le cu sare si piper si caliti-le la foc mic pana cand se evapora toata zeama lasata de ciuperci. Puneti apoi in tigaie rosiile intregi si oregano. Lasati la foc mic inca 10 minute. Intindeti foitajul intr-o foaie de circa 3 mm grosime si taiati din aceasta patrate cu latura de circa 7cm. Puneti pe fiecare patrat de aluat cate 2 linguri din amestecul de ciuperci si pliati marginile aluatului spre interior. Puneti foitajul astfel pregatit intr-o tava de aragaz, pe hartie de copt si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti la foc potrivit spre mare pana cand foitajul se rumeneste frumos.
Se servesc calde.
Alte retete recomandate:
Aperitive cu ciuperci
Tocanita de pui cu ciuperci
Ciuperci umplute
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeCea mai buna prajitura
Prajitura cu crema de lapte condensat
Comentarii