Alegeti ciuperci albe, tinere, carnoase si foarte proaspete, spalati-le in cateva ape reci si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina timp de 20
Alegeti ciuperci albe, tinere, carnoase si foarte proaspete, spalati-le in cateva ape reci si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina timp de 20 de minute.
Scoateti-le cu o spumiera pe un platou si cand s-au racit, treceti-le prin masina de tocat carne.
Asezati tocatura intr-un castron si combinati-o cu ouale
batute bine, faina incorporata cate putin, doua linguri cu cascaval ras, sare si unt, omogenizand foarte bine compozitia.
Puneti ulei intr-o tigaie in care prajiti feliile de paine pe ambele fete.
Asezati painea intr-o forma unsa cu unt, turnati deasupra compozitia de ciuperci, presarati cascaval ras si dati tava la cuptor pentru cateva minute.
Aduceti preparatul la masa fierbinte, decorat cu patrunjel verde.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii