Curatam ciupercile, le spalam si le scurgem, le taiem rondele. Taiem cubulete slanina afumata. Topim untul, adaugam slanina si o topim. Adaugam cepe
Curatam ciupercile, le spalam si le scurgem, le taiem rondele.
Taiem cubulete slanina afumata. Topim untul, adaugam slanina si o topim.
Adaugam cepele taiate in jumatati de rondele, ciupercile feliate si le calim 5 minute.
Diluam cu supa de oase, condimentam cu sare si piper, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic 5 minute.
La sfarsit presaram cu frunze de patrunjel si servim cald. Putem servi cu vin rosu sec.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii