Curatam ciupercile, le spalam si le scurgem, le taiem rondele. Taiem cubulete slanina afumata. Topim untul, adaugam slanina si o topim. Adaugam cepe
Curatam ciupercile, le spalam si le scurgem, le taiem rondele.
Taiem cubulete slanina afumata. Topim untul, adaugam slanina si o topim.
Adaugam cepele taiate in jumatati de rondele, ciupercile feliate si le calim 5 minute.
Diluam cu supa de oase, condimentam cu sare si piper, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic 5 minute.
La sfarsit presaram cu frunze de patrunjel si servim cald. Putem servi cu vin rosu sec.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii