Curatam ciupercile, le spalam si le scurgem, le taiem rondele. Taiem cubulete slanina afumata. Topim untul, adaugam slanina si o topim. Adaugam cepe
Curatam ciupercile, le spalam si le scurgem, le taiem rondele.
Taiem cubulete slanina afumata. Topim untul, adaugam slanina si o topim.
Adaugam cepele taiate in jumatati de rondele, ciupercile feliate si le calim 5 minute.
Diluam cu supa de oase, condimentam cu sare si piper, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic 5 minute.
La sfarsit presaram cu frunze de patrunjel si servim cald. Putem servi cu vin rosu sec.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii