Ciuperci umbrela cu slanina

Curatam ciupercile, le spalam si le scurgem, le taiem rondele. Taiem cubulete slanina afumata. Topim untul, adaugam slanina si o topim. Adaugam cepe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g ciuperci umbrela
  • 1 lingura unt
  • 30 g slanina afumata
  • 2 cepe
  • 500 ml supa de oase
  • 1 lingurita piper macinat
  • 1 lingura frunze de patrunjel maruntite

Mod de preparare

Curatam ciupercile, le spalam si le scurgem, le taiem rondele.

Taiem cubulete slanina afumata. Topim untul, adaugam slanina si o topim.

Adaugam cepele taiate in jumatati de rondele, ciupercile feliate si le calim 5 minute.

Diluam cu supa de oase, condimentam cu sare si piper, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic 5 minute.

La sfarsit presaram cu frunze de patrunjel si servim cald. Putem servi cu vin rosu sec.
Alte retete recomandate

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci