Ciuperci umplute

Ciupercile se curata si se spala. Se usca si se umplu cu urmatoarea umplutura: se amesteca crema de branza cu putin lapte, patrunjel verde to

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 ciuperci de dimensiuni medii
  • jumatate de tub din crema de cascaval
  • patrunjel
  • lapte
  • sare si piper
  • cascaval ras

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se spala. Se usca si se umplu cu urmatoarea umplutura: se amesteca crema de branza cu putin lapte, patrunjel verde tocat, sare si piper. Deasupra se razuieste cascaval. Se aseaza intr-o tava unsa cu putin unt si se pun la copt la o temperatura de cca. 180 grade C timp de 15 minute.
Alte aperitive recomandate

Dovlecei umpluti

Rulada de spanac

Rulada de spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc