Ciupercile se curata si se spala. Se usca si se umplu cu urmatoarea umplutura: se amesteca crema de branza cu putin lapte, patrunjel verde to
Ciupercile se curata si se spala. Se usca si se umplu cu urmatoarea umplutura: se amesteca crema de branza cu putin lapte, patrunjel verde tocat, sare si piper. Deasupra se razuieste cascaval. Se aseaza intr-o tava unsa cu putin unt si se pun la copt la o temperatura de cca. 180 grade C timp de 15 minute.
Alte aperitive recomandate
Dovlecei umpluti
Rulada de spanac
Rulada de spanac

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii