Ciuperci umplute

Ciupercile se curata si se spala. Se usca si se umplu cu urmatoarea umplutura: se amesteca crema de branza cu putin lapte, patrunjel verde to

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 ciuperci de dimensiuni medii
  • jumatate de tub din crema de cascaval
  • patrunjel
  • lapte
  • sare si piper
  • cascaval ras

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se spala. Se usca si se umplu cu urmatoarea umplutura: se amesteca crema de branza cu putin lapte, patrunjel verde tocat, sare si piper. Deasupra se razuieste cascaval. Se aseaza intr-o tava unsa cu putin unt si se pun la copt la o temperatura de cca. 180 grade C timp de 15 minute.
Alte aperitive recomandate

Dovlecei umpluti

Rulada de spanac

Rulada de spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci