Indepartati piciorusul ciupercilor, spalati-le, scurgeti-le de apa, apoi piciorusele tocati-le marunt. Curatati ardeiul gras de cotor si seminte, spal
Indepartati piciorusul ciupercilor, spalati-le, scurgeti-le de apa, apoi piciorusele tocati-le marunt. Curatati ardeiul gras de cotor si seminte, spalati-l si taiati-l in cubulete. Caliti intr-o tigaie in unt ardeiul gras impreuna cu ciupercile tocate, apoi dupa 3-4 minute adaugati rosiile oparite, curatate de pielita si taiate in cubulete si rozmarinul tocat marunt. Caliti totul la foc mic inca 2-3 minute, dupa care luati tigaia de pe foc, lasati 5 minute sa se raceasca si adaugati telemeaua maruntita. Potriviti de sare si piper, omogenizati bine si cu acest amestec, umpleti palariile ciupercilor. Puneti ciupercile astfel umplute intr-o tava pe hartie de copt si coaceti-le in cuptor la foc potrivit circa 30 de minute sau pana cand se rumenesc bine.
Se servesc calde.
Alte retete recomandate:
Ciuperci pane
Ciuperci la gratar
Rulada de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii