Indepartati piciorusul ciupercilor, spalati-le, scurgeti-le de apa, apoi piciorusele tocati-le marunt. Curatati ardeiul gras de cotor si seminte, spal
Indepartati piciorusul ciupercilor, spalati-le, scurgeti-le de apa, apoi piciorusele tocati-le marunt. Curatati ardeiul gras de cotor si seminte, spalati-l si taiati-l in cubulete. Caliti intr-o tigaie in unt ardeiul gras impreuna cu ciupercile tocate, apoi dupa 3-4 minute adaugati rosiile oparite, curatate de pielita si taiate in cubulete si rozmarinul tocat marunt. Caliti totul la foc mic inca 2-3 minute, dupa care luati tigaia de pe foc, lasati 5 minute sa se raceasca si adaugati telemeaua maruntita. Potriviti de sare si piper, omogenizati bine si cu acest amestec, umpleti palariile ciupercilor. Puneti ciupercile astfel umplute intr-o tava pe hartie de copt si coaceti-le in cuptor la foc potrivit circa 30 de minute sau pana cand se rumenesc bine.
Se servesc calde.
Alte retete recomandate:
Ciuperci pane
Ciuperci la gratar
Rulada de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii