Se amesteca 100 g unt la temperatura camerei cu 100 g parmezan ras, 20 g(o capatana mijlocie) de usturoi pisat sau ras fin, doua linguri de patrunjel
Se amesteca 100 g unt la temperatura camerei cu 100 g parmezan ras, 20 g(o capatana mijlocie) de usturoi pisat sau ras fin, doua linguri de patrunjel tocat marunt, ¼ l.c. sare, un praf de piper. Ciupercile champignon (600g) se spala bine sub jet de apa, apoi se scot sau se taie cozile. Palariile ciupercilor se asaza cu lamelele in sus intr-un vas termorezistent sau intr-o tava emailata mai mare, unsa cu unt. Apoi, compozitia cu usturoi se imparte pe fiecare ciuperca, tava se da la cuptor pentru 10 minute pana cand ciupercile se rumenesc. Atentie, sa nu se prajeasca prea mult timp, pentru ca ciupercile se latesc. Se servesc calde cu garnitura de orez sau cartofi cu patrunjel. Se pastreaza la frigider. Din cozile de ciuperci se poate gati supa sau orez cu ciuperci.
Alte reteta ciuperci recomandate
Ciulama de ciuperci
Ciuperci umplute
Sos ciuperci
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Chia este plina de vitamine si minerale, ajuta la reglarea greutatii, la controlarea poftei de dulce si lupta impotriva...
Budinca de chia cu fructea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataCoronita cu carne si legume este un aperitiv consistent si delicios. Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare....
Coronita aperitiv cu carne si legumeSe prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataOmleta cu șunculiță țărănească și ardei în felii de pâine, este, așa, ca un sandwich, doar că feliile...
Aperitiv omleta cu sunculita taraneasca si ardei, in felii de paineIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii