Curatati ciupercile, spalati-le si puneti la fiert 1,2kg din acestea, in 2 litri de apa si o lingurita rasa cu sare. Dupa ce ciupercile au fiert bine,
Curatati ciupercile, spalati-le si puneti la fiert 1,2kg din acestea, in 2 litri de apa si o lingurita rasa cu sare. Dupa ce ciupercile au fiert bine, scurgeti-le de apa (nu aruncati apa) si cu ajutorul unui blender faceti din acestea o crema. Adaugati atata apa cat sa obtineti crema de consistenta unei smantani mai groase. Ciupercile ramase taiati-le in bucati mai mari si impreuna cu pieptul de pui taiat in bucatele prajiti-le in unt. Cand se evapora toata zeama lasata de ciuperci adaugati sofranul, patrunjelul si mararul tocate si un praf de sare. Mai lasati 30 de secunde la foc mic, apoi puneti totul in crema de ciuperci. Potriviti de sare si piper si amestecati bine.
Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Ciuperci cu pilaf
Spaghetti cu rosii si ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii