Curatati ciupercile, spalati-le si puneti la fiert 1,2kg din acestea, in 2 litri de apa si o lingurita rasa cu sare. Dupa ce ciupercile au fiert bine,
Curatati ciupercile, spalati-le si puneti la fiert 1,2kg din acestea, in 2 litri de apa si o lingurita rasa cu sare. Dupa ce ciupercile au fiert bine, scurgeti-le de apa (nu aruncati apa) si cu ajutorul unui blender faceti din acestea o crema. Adaugati atata apa cat sa obtineti crema de consistenta unei smantani mai groase. Ciupercile ramase taiati-le in bucati mai mari si impreuna cu pieptul de pui taiat in bucatele prajiti-le in unt. Cand se evapora toata zeama lasata de ciuperci adaugati sofranul, patrunjelul si mararul tocate si un praf de sare. Mai lasati 30 de secunde la foc mic, apoi puneti totul in crema de ciuperci. Potriviti de sare si piper si amestecati bine.
Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Ciuperci cu pilaf
Spaghetti cu rosii si ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii