Tocati marunt ceapa si caliti-o in unt impreuna cu ciupercile spalate, taiate in felii fine. Cand apa lasata de ciuperci scade, luati vasul de pe foc
Tocati marunt ceapa si caliti-o in unt impreuna cu ciupercile spalate, taiate in felii fine.
Cand apa lasata de ciuperci scade, luati vasul de pe foc, lasati-le sa se raceasca, dupa care combinati-le cu foile de ceapa verde tocate marunt, cu verdeata si sare, dupa
gust.
Puneti in compozitie piper, incorporati unul cate unul galbenusurile, apoi albusurile batute spuma tare.
Dintr-un ou, smantana, faina cat cuprinde si 1/4 lingurita cu sare, pregatiti un aluat.
Ungeti o cratita cu unt, intindeti o foaie de aluat si cu aceasta imbracati fundul si peretii vasului, depasind chiar
marginile.
Turnati aici compozitia de ciuperci, acoperiti-o cu mar-
ginile foii si dati aluatul la cuptor sa se coaca, timp de 30 de minute
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii