Se condimenteaza filetul cu sare si piper si se prajeste pe toate partile bine,acoperit. Dupa ce e prajit,se pune intr-un vas termorezistent si de
Se condimenteaza filetul cu sare si piper si se prajeste pe toate partile bine,acoperit.
Dupa ce e prajit,se pune intr-un vas termorezistent si de acopera.
Daca filetul e mai gros si mai mare,e bine sa-l mai dati 10-15 minute in cuptorul preincalzit.
Cel folosit de mine,a fost tare fraged, asa ca l-am acoperit bine si l-am pastrat la caldut.
În uleiul ramas de la filet, se pune o ceapa tocata, dupa care se adauga si ciupercile.
Se condimenteaza cu ceva piper, sare,si eventual ceva verdeata, pentru aromatizare. Le lasati dupa gust.
Timpul in care invirtim prin ciuperci il folosim pentru a fierbe pastele al dente.
Cind sint fierte, scurgeti apa si stropiti pastele cu ceva ulei de masline.
În cazul in care aveti unul cu buruieni si/sau usturoi sau alte condimente, folositi-l cu incredere, da o aroma super pastelor.
Pofta buna!
Reteta Filet cu ciuperci si capellini a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Orez cu ciuperci,
Spaghetti cu rosii si ciuperci,
Ravioli umplute cu ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii