Alegeti ciuperci foarte tinere, albe si nedeschise, carnoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina. Cand ci
Alegeti ciuperci foarte tinere, albe si nedeschise, carnoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina.
Cand ciupercile sunt patrunse inchideti focul si lasati-le
sa se raceasca.
Treceti-le apoi de doua ori prin masina de tocat came si puneti-le intr-un castron.
Combinati-le cu putin unt, ouale batute, faina, incorporati putin cate putin si cascavalul dat pe razatoarea mica. Potriviti, dupa gust, de sare si piper.
Din compozitie faceti galusti, dati-le prin faina si fierbeti-le intr-un vas cu apa care clocoteste.
Dati focul mic si dupa 10-15 minute, galustele se ridica la suprafata.
Scoateti-le cu o spumiera, pe un platou, pudrati-le cu cascaval ras, stropiti-le cu unt fierbinte, apoi puneti-le cateva minute in cuptorul cald.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii