Alegeti ciuperci foarte tinere, albe si nedeschise, carnoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina. Cand ci
Alegeti ciuperci foarte tinere, albe si nedeschise, carnoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina.
Cand ciupercile sunt patrunse inchideti focul si lasati-le
sa se raceasca.
Treceti-le apoi de doua ori prin masina de tocat came si puneti-le intr-un castron.
Combinati-le cu putin unt, ouale batute, faina, incorporati putin cate putin si cascavalul dat pe razatoarea mica. Potriviti, dupa gust, de sare si piper.
Din compozitie faceti galusti, dati-le prin faina si fierbeti-le intr-un vas cu apa care clocoteste.
Dati focul mic si dupa 10-15 minute, galustele se ridica la suprafata.
Scoateti-le cu o spumiera, pe un platou, pudrati-le cu cascaval ras, stropiti-le cu unt fierbinte, apoi puneti-le cateva minute in cuptorul cald.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macTortul cu mousse alb si fructe de padure este o reteta usoara, delicata si racoroasa. Combinatia de dulce-acrisor este...
Tort cu mousse alb si fructe de padureBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii