1. Se taie carea de iepure in bucati potrivite, se presara cu sare si piper si se prajeste in 50 ml de ulei pana cand se rumeneste bine pe toate parti
1. Se taie carea de iepure in bucati potrivite, se presara cu sare si piper si se prajeste in 50 ml de ulei pana cand se rumeneste bine pe toate partile.
2. Separat se calesc in 50 ml de ulei ciupercile (curatate spalate si scurse bine de apa) pana cand sunt rumenite bine.
3. Se scot ciupercile din tigaie, se presara cu sare si piper dupa gust, iar apoi se pastreaza la cald.
4. Se pune in tigaie un pic de ulei, si se calesc coacazele la foc iute circa 1-2 minute.
5. Se stinge cu vinul, se adauga cimbru, catelul de usturoi intreg, se potriveste cu sare si piper si se mai lasa 1-2 minute pe foc.
Bucatile de iepure se servesc cu iutarii calzi si cu sosul de coacaze.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii