Spalati ciupercile, tocati-le marunt, apoi caliti-le, in 50 g de unt, acoperit, la foc mic, pana cand incep a se rumeni. Separat, bateti ouale ca pent
Spalati ciupercile, tocati-le marunt, apoi caliti-le, in 50 g de unt, acoperit, la foc mic, pana cand incep a se rumeni. Separat, bateti ouale ca pentru omleta si turnati-le intr-o tigaie cu 50 g de unt fierbinte.
Rumeniti omleta pe ambele fete, rasturnati-o pe un platou, puneti deasupra ciupercile calite, rulati omleta, taiati-o in bucati mari si aduceti preparatul la masa.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii