Alegeti ciuperci tinere, albe, spalati-le foarte bine in apa rece si treceti-le prin masina de tocat cu picioruse cu tot, impreuna cu ceapa, miezul de
Alegeti ciuperci tinere, albe, spalati-le foarte bine in apa rece si treceti-le prin masina de tocat cu picioruse cu tot, impreuna cu ceapa, miezul de paine muiat in apa rece si stors foarte bine.
In compozitie puneti, de asemenea, ouale (opriti 2 galbenusuri), sare, piper si marar verde tocat, totul dupa gust.
Omogenizati foarte bine compozitia, faceti parjoale potrivit de mari, tavaliti-le prin faina si prajiti-le in ulei fierbinte.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii