Pilaf cu ciuperci si verdeata

Ceapa tocata se caleste in uleiul incins, se adauga apoi orezul, se caleste putin si se stinge cu apa clocotita. Se adauga ciupercile spalate si taiat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600-700 gr. ciuperci
  • 1 buc. ceapa
  • o ceasca orez
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Ceapa tocata se caleste in uleiul incins, se adauga apoi orezul, se caleste putin si se stinge cu apa clocotita. Se adauga ciupercile spalate si taiate felii, se presara sarea si se pun la foc potrivit timp de 20 minute.
Se serveste imediat, presarat cu verdeata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc