Pilaf de grau cu ciuperci

Arpacasul l-am spalat si l-am pus la inmuiat in apa. Cu ciupercile am facut un experiment. Se zice ca daca nu vrei sa lase apa aia neagra la gatit sa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Pilaf de grau cu ciuperci

Ingrediente

  • grau (arpacas)
  • 1 kg ciuperci
  • 1/2 kg spanac
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Arpacasul l-am spalat si l-am pus la inmuiat in apa.

Cu ciupercile am facut un experiment. Se zice ca daca nu vrei sa lase apa aia neagra la gatit sa le tii in apa cu lamaie. Eu am incercat asta si nu am vazut niciun efect. Asa ca azi am incercat altceva. Le-am curatat, le-am tocat si le-am dat cu sare. Dupa o ora le-am stors.

Am calit ceapa, apoi cipercile, am adaugat si spanacul, si apoi graul.

Am adaugat o cana de apa, am pus capacul si am oprit focul dupa aproape trei sferturi de ora.


Reteta Pilaf de grau cu ciuperci a fost propusa de NoMcD

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci