Arpacasul l-am spalat si l-am pus la inmuiat in apa. Cu ciupercile am facut un experiment. Se zice ca daca nu vrei sa lase apa aia neagra la gatit sa
Arpacasul l-am spalat si l-am pus la inmuiat in apa.
Cu ciupercile am facut un experiment. Se zice ca daca nu vrei sa lase apa aia neagra la gatit sa le tii in apa cu lamaie. Eu am incercat asta si nu am vazut niciun efect. Asa ca azi am incercat altceva. Le-am curatat, le-am tocat si le-am dat cu sare. Dupa o ora le-am stors.
Am calit ceapa, apoi cipercile, am adaugat si spanacul, si apoi graul.
Am adaugat o cana de apa, am pus capacul si am oprit focul dupa aproape trei sferturi de ora.
Reteta Pilaf de grau cu ciuperci a fost propusa de NoMcD
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii