Se curata si se oparesc ghebele. Ceapa se pune la calit, impreuna cu morcovul ras si se lasa pana cand se inmoaie. Se adauga ghebele, se pune si o ca
Se curata si se oparesc ghebele. Ceapa se pune la calit, impreuna cu morcovul ras si se lasa pana cand se inmoaie. Se adauga ghebele, se pune si o cana cu apa si se lasa la fiert, la foc mic, circa 20 de minute. Spre sfarsit se adauga sucul de rosii, usturoiul si mararul tocate si se potriveste de sare si piper. Se mai lasa sa dea cateva clocote si gata!
Se serveste cu mamaliguta calda.
Alte retete recomandate:
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseDupă cum v-am obișnuit, eu gătesc în cantități mari, că doar acasă 3 zmei;) Așa că din legumele coapte în jar am...
Omletă cu legume coapte în jarIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii