Se curata si se oparesc ghebele. Ceapa se pune la calit, impreuna cu morcovul ras si se lasa pana cand se inmoaie. Se adauga ghebele, se pune si o ca
Se curata si se oparesc ghebele. Ceapa se pune la calit, impreuna cu morcovul ras si se lasa pana cand se inmoaie. Se adauga ghebele, se pune si o cana cu apa si se lasa la fiert, la foc mic, circa 20 de minute. Spre sfarsit se adauga sucul de rosii, usturoiul si mararul tocate si se potriveste de sare si piper. Se mai lasa sa dea cateva clocote si gata!
Se serveste cu mamaliguta calda.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii