Tocanita de ghebe

Se coc jumatatile de gogosari, la foc mare. Se curata si se taie bucati. Intre timp se fierb ghebele, se clatesc, se sareaza si se amesteca cu gogosa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg gogosari
  • 3-4 cepe
  • 1 farfurie cu varf de ghebe
  • 250 ml ulei
  • 1 cescuta de otet

Mod de preparare

Se coc jumatatile de gogosari, la foc mare. Se curata si se taie bucati. Intre timp se fierb ghebele, se clatesc, se sareaza si se amesteca cu gogosarii. Se caleste ceapa si se adauga si aceasta peste legume. Se pun toate la fiert, apoi se adauga sare, piper boabe si foi de dafin. Se toarna otetul si se mai lasa la fiert.


Tocanita se serveste cu usturoi.

Alte retete:

Legume la cuptor Placinta de dovleac Cartofi la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc