Se iau doua bucati calamar congelat si se oparesc in apa pana se fac tubulete, cam 5 min. Se lasa deoparte si intre timp se face compozitia pentru ump
Se iau doua bucati calamar congelat si se oparesc in apa pana se fac tubulete, cam 5 min. Se lasa deoparte si intre timp se face compozitia pentru umplutura.
Se face o compozitie din toate ingredientele dupa ce s-au oparit calamarii, ca la fierbere calamarii se micsoreaza. Se umplu calamarii si daca este cazul in capat se prind cu o scobitoare.
Se pun la prajit in ulei de masline cam 5 min. Se adauga vin alb cam o cana. Se lasa cam 10 min la fiert cu capac. Se adauga 3 rosii decojite si taiate cubulete si se mai lasa cateva minute sub capac.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaFie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii