Scoici a la marinar

Se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt pana devin sticlate, iar apoi se adauga ardeii spalati si taiati fasii. Se mai caleste cateva minute, dupa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 conserve de scoici
  • 2 buc. ardei verzi
  • 4 linguri tomate
  • 1 ceapa rosie
  • 4 catei usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 100 ml cherry
  • Piper alb
  • Sare

Mod de preparare

Se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt pana devin sticlate, iar apoi se adauga ardeii spalati si taiati fasii. Se mai caleste cateva minute, dupa care se adauga si sosul de tomate. Se presara sare si piper dupa gust. Se toarna paharul de cherry si se mai lasa pe foc cateva minute, acoperit. La final se adauga scoicile.
Alte preparate culinare recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori