Scoici a la marinar

Se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt pana devin sticlate, iar apoi se adauga ardeii spalati si taiati fasii. Se mai caleste cateva minute, dupa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 conserve de scoici
  • 2 buc. ardei verzi
  • 4 linguri tomate
  • 1 ceapa rosie
  • 4 catei usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 100 ml cherry
  • Piper alb
  • Sare

Mod de preparare

Se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt pana devin sticlate, iar apoi se adauga ardeii spalati si taiati fasii. Se mai caleste cateva minute, dupa care se adauga si sosul de tomate. Se presara sare si piper dupa gust. Se toarna paharul de cherry si se mai lasa pe foc cateva minute, acoperit. La final se adauga scoicile.
Alte preparate culinare recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci