Prajiti baconul sau pancetta intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline. Cand este aproape gata, adaugati salvia. Cand sunt prajite, scoateti-le d
Prajiti baconul sau pancetta intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline. Cand este aproape gata, adaugati salvia. Cand sunt prajite, scoateti-le din tigaie si asezati-le pe un servet de hartie ca sa se scurga grasimea. Puneti din nou tigaia pe foc si dupa ce se incinge bine, turnati putin ulei si prajiti scoicile asezonate. Dupa ce le-ati prajit pe ambele parti, stoarceti lamaia deasupra si amestecati. Scoateti scoicile din tigaie si puneti-le pe o farfurie.
Folosind aceeasi tigaie, reincalziti lintea. Turnati peste frunzele de salata dressingul obtinut din ulei de masline si zeama de lamaie. Puneti deasupra baconul si frunzele de salvie crocante si apoi asezati scoicile de jur-imprejurul salatei. Asezati deasupra lintea fierbinte.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Cocktail cu fructe de mare
Mancare de mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii