Se curata usturoiul si i se scoate mijlocul care este indigest. Se toaca patrunjelul si ceapa. Se curata scoicile cu un cutit, de eventuale urme de n
Se curata usturoiul si i se scoate mijlocul care este indigest. Se toaca patrunjelul si ceapa.
Se curata scoicile cu un cutit, de eventuale urme de nisim sau reziduri, alge, etc. Se spala intr-un vas cu apa, nu le lasam in apa, deoarece ele tind sa se deschida si "inghit" nisip, alge, impuritati . Se umple un vas cu apa rece, si cu mana se amesteca bine. Eu le-am spalat in chiuveta sub jet . Se repeta procesul pana cand apa devine limpede. Daca cumva vreti sa le lasati in apa, puneti multa sare.
Se topeste untul intr-o cratita, se adauga ceapa tocata si amestecam pana devine sticloasa.
Se adauga piper si patrunjelul tocat, apoi scoicile, vinul si smantana
Se acopera si se lasa la foc iute 5 minute
Sunt gata, cand se deschid toate. Scoicile nedeschise le aruncati, nu sunt bune. Sunt delicioase, pofta buna!!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii