Rosiile se toaca marunt (in mixer). Se amesteca toate ingredientele pentru crusta, pasta obtinuta se intinde pe bucatile de peste. Se unge o forma rez
Rosiile se toaca marunt (in mixer). Se amesteca toate ingredientele pentru crusta, pasta obtinuta se intinde pe bucatile de peste.
Se unge o forma rezistenta la foc cu ulei si se pune in cuptor, la 200 gr.C, pina se incinge uleiul. In aceasta se aseaza feliile de peste, se da forma la cuptor pentru 15 minute.
Am servit cu cartofi pasatzi cu usturoi si cimbru prajit.
Pofta buna!
Reteta Somon de mare cu crusta de rosii deshidratate a fost propusa de Austiaca2 pe forum culinar.ro
Alte retete cu peste gasiti aici:
Peste gatit in stil Marocan,
Peste in crusta crocanta, cu mamaliga la gratar,
File de peste cu citrice
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii