Prima data se curata legumele si marul, apoi legumele se taie in forma de bete de chibrite mai lungi, iar marul si tuchini tot in forma de betigase da
Prima data se curata legumele si marul, apoi legumele se taie in forma de bete de chibrite mai lungi, iar marul si tuchini tot in forma de betigase dar mai groase. Taiem usturoiul, apoi arpagicul in rondele groase de 1/2 cm. Se pune ulei in wok, se infierbanta bine si se roteste sa ajunga ulei si pe marginile lui. Apoi punem usturoiul, morcovii, gulia si arpagicul, se amesteca bine si se pun semintele de floarea soarelui, apoi se presara cu amestecul de condimente din legume. Se amesteca bine si se pune vinul, apoi marul si tuchini, sosul de soia, otetul balsamic si mierea. Mai amestecam putin si e gata.
Alte reteta recomandate
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Musaca de vinete
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii