Amestec de legume

Prima data se curata legumele si marul, apoi legumele se taie in forma de bete de chibrite mai lungi, iar marul si tuchini tot in forma de betigase da

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 nap
  • 1/2 gulie
  • 1/2 mar
  • 1 pumn de germeni de soia
  • 1/4 tuchini
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 3 lingurite de amestec de condimente din legume
  • o lingura de vin (rosu)
  • o lingura de otet balsamic
  • 1 lingurita de miere
  • doua linguri de sos de soia
  • 2 catei de usturoi
  • 1/4 fir de arpagic
  • 1 lingura de seminte de floarea soarelui

Mod de preparare

Prima data se curata legumele si marul, apoi legumele se taie in forma de bete de chibrite mai lungi, iar marul si tuchini tot in forma de betigase dar mai groase. Taiem usturoiul, apoi arpagicul in rondele groase de 1/2 cm. Se pune ulei in wok, se infierbanta bine si se roteste sa ajunga ulei si pe marginile lui. Apoi punem usturoiul, morcovii, gulia si arpagicul, se amesteca bine si se pun semintele de floarea soarelui, apoi se presara cu amestecul de condimente din legume. Se amesteca bine si se pune vinul, apoi marul si tuchini, sosul de soia, otetul balsamic si mierea. Mai amestecam putin si e gata.
Alte reteta recomandate

Legume la cuptor

Mancare de mazare

Musaca de vinete

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci