Prima data se curata legumele si marul, apoi legumele se taie in forma de bete de chibrite mai lungi, iar marul si tuchini tot in forma de betigase da
Prima data se curata legumele si marul, apoi legumele se taie in forma de bete de chibrite mai lungi, iar marul si tuchini tot in forma de betigase dar mai groase. Taiem usturoiul, apoi arpagicul in rondele groase de 1/2 cm. Se pune ulei in wok, se infierbanta bine si se roteste sa ajunga ulei si pe marginile lui. Apoi punem usturoiul, morcovii, gulia si arpagicul, se amesteca bine si se pun semintele de floarea soarelui, apoi se presara cu amestecul de condimente din legume. Se amesteca bine si se pune vinul, apoi marul si tuchini, sosul de soia, otetul balsamic si mierea. Mai amestecam putin si e gata.
Alte reteta recomandate
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Musaca de vinete
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii