Amestec de legume cu dovleac

Curatam ceapa, o feliem in fasii asemenea ardeilor. Le presaram cu sare si zahar si le prajim intr-un dl de ulei. Oparim rosiile si le curatam, le pis

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 ardei verzi
  • 4 rosii
  • 1 dl ulei
  • 25 dkg carnat
  • 1 kg dovleac copt
  • Sare
  • zahar
  • 6 oua
  • Cascaval razuit

Mod de preparare

Curatam ceapa, o feliem in fasii asemenea ardeilor. Le presaram cu sare si zahar si le prajim intr-un dl de ulei. Oparim rosiile si le curatam, le pisam si le adaugam la ardei si ceapa. Le acoperim si le fierbem. Curatam dovleacul, il taiem in doua, indepartam samburii si il taiem in bucati de ½ de cm. Le adaugam la legume. Turnam 1 dl de apa, acoperim si ferbem in continuare. Dupa ce se evapora apa adaugam carnatul taiat rondele, condimetam si turnam deasupra ouale amestecate. Asteptam sa se intareasca putin si servim cu cascaval razuit.
Alte retete recomandate

Spanac cu orez

Ciorba de spanac

Piure spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori